Adatkezelési Tájékoztató

Tájékoztatásunk a https://english.barakarall.com/ honlappal és a honlapon hirdetett szolgáltatásaink nyújtásával kapcsolatos tevékenységeinkre terjed ki.

1. Az adatkezelő

Neve: Káráll Barbara EV

Elérhetősége: hello@barakarall.com

Hivatalos levelezési cím: 9022 Győr, Liszt Ferenc utca 19.

 

2. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

 

3. Hogyan kerülünk kapcsolatba azzal a néhány személyes adattal, amelyet kezelünk?

 

3.1 Közvetlenül a nyilvános, elektronikus levelezési címünkre küldött üzenet

Ha kapcsolatfelvételi célból közvetlenül az hello@barakarall.com e-mail címre küldesz üzenetet, így kezeljük adataidat:

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján?

Nyilvános elektronikus levelezési címünkre közvetlenül is küldhetsz üzenetet, az így küldött üzenetnél megismerjük a neved, az e-mail címed és minden további személyes adatodat, amelyet az üzenetben elhelyezel (pl. foglalkozásod, telefonszámod, fényképed az aláírásodnál). A hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat, azért, hogy írásban vagy telefonon beszélgetést folytassunk.

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Ha nem alakul ki közöttünk üzleti kapcsolat, nem fogadod el ajánlatunkat, leveledet törölni fogjuk rendszeres postafiók takarítási munkálataink során, amelyet legalább havonta megejtünk.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet a hello@barakarall.com e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk az üzenetedet, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a neved egy másik listára, amely a törölt üzeneteket tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

Mi történik, ha elfogadod ajánlatunkat?

Ha ajánlatunkat elfogadod, eredeti üzenetedet iktatjuk, elhelyezzük a saját papír alapú mappádban, mert a továbbiakban a szerződéses jogalap szerint kezeljük a megadott személyes adataidat.

 

3.2. KAPCSOLATFELVÉTEL A NYILVÁNOS TELEFONSZÁMUNK TÁRCSÁZÁSÁVAL

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján?

A honlapunkra kihelyezett telefonszám felhívása során látni fogjuk a telefonszámodat. Valószínűleg bemutatkozol, így a nevedet is megismerjük. Ez mindenképpen szükséges adat, ismeretlen számról kezdeményezett hívást nem fogadunk. A hozzájárulásod alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassunk, ha épp nem tudjuk felvenni a telefont.

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

Ha nem alakul ki közöttünk üzleti kapcsolat, telefonszámot és hozzá kapcsolódó nevet nem mentünk el. A híváslistánk magától törlődik a készüléken, 14 napig tárolódnak a beérkező, kimenő és nem fogadott hívások.

Hogyan vonhatod vissza a hozzájárulásodat?

Hozzájárulásodat visszavonhatod egy üzenettel, amelyet a hello@barakarall.com e-mail címre várunk, ebben az esetben egy munkanapon belül törölni fogjuk a készülék híváslistájából a számodat, amelyről másolatot nem tartunk meg és nem kerül át a telefonszámod egy másik listára, amely a törölt telefonszámokat tartalmazza. A hozzájárulásod visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűnek számít.

Mi történik, ha kapcsolatban maradunk?

Ha nem csak egyszeri telefonbeszélgetésről beszélünk, hanem tartós üzleti kapcsolat alakul ki közöttünk, telefonszámodat felírjuk a saját, iktatott mappádra, elmentjük a telefonunkra, munkakapcsolatunk gördülékenységének biztosítása érdekében. A továbbiakban a szerződéses jogalap szerint kezeljük a megadott személyes adataidat.

 

3.3. Számlázási kötelezettségünk teljesítése

Milyen adatot látunk rólad, miért kezeljük és mi alapján? 

– Számláinkat elsősorban elektronikusan állítjuk ki. A kiállításhoz a következő adatokat kérjük el: számlázási név számlázási cím adószám e-mail cím.

– Amennyiben a te vállalkozásod nem fogadja be az elektronikus számlát papír alapon küldjük el neked ilyenkor csak a név és a levelezési cím megadását kérjük. Ha a papír alapon kiállított számlát e-mailen szkennelve is szeretnéd megkapni az e-mail címedre is szükségünk van.

– Számláinkat átutalással kérjük kiegyenlíteni a bankszámlakivonat tartalmazza a nevet és a bankszámlaszámot.

Jogi kötelezettségünk a számlázás, így szükséges ezen adatok bekérése.

 

Meddig őrizzük meg ezeket az adatokat?

A tárolás időtartama nem a mi döntésünk, jogszabály írja elő, hogy a kiállítás évében, plusz még nyolc évig meg kell őriznünk.

 

Mi történik, ha nem adod meg a kért adatokat?

Nem tudjuk teljesíteni számlázási kötelezettségünket, ezért lehetetlen a kért szolgáltatást nyújtanunk.

 

3.4. Sütiket is kezel honlapunk

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogatsz meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Figyelmeztetünk arra is, hogy oldalunkat összekötöttük közösségi oldalainkkal (át tudsz menni a Facebook, LinkedIn és az Instagram oldalakra, meg tudod osztani a Facebookon a bejegyzéseinket). Ezek a közösségi oldalak szintén elhelyeznek a gépeden sütit, olyanokat is, amelyek személyes adatokat gyűjtenek rólad. Ezeket az adatokat nem ismerjük meg, nem látjuk.

Ha nem szeretnéd, hogy az oldalak sütiket helyezzenek el a gépeden, kérünk téged, kapcsold ki a saját böngésződben a lehetőséget.

Ma már nagyon egyszerű kikapcsolni a saját böngésződben a sütiket. A Google Chrome rendszerében kattints a honlapunk neve melletti lakatra (bal oldalon). Legördül egy sáv, amelyben látni fogsz egy teasüteményre hasonlító ikont. Mintha egy kekszbe már beleharapott volna valaki, pont úgy néz ki. Ha ezt megnyitod, nyomon követheted, hogy melyik oldal, milyen sütit telepít a gépedre és egyesével ki tudod iktatni őket.

Oldalunk szerencsére mobiltelefonon is jól működik. Ha mobilon keresztül ismerkedsz a cikkeinkkel, szolgáltatásainkkal, szintén ki tudod iktatni a sütiket, pl. Safariban a Beállítások, Safari, Összes süti blokkolása parancsokra kattintva.

 

4. Munkatársainkon kívül ki ismeri meg a személyes adatokat?

Tárhelyszolgáltatás

Cégnév: EVOLUTIONET Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített név: EVOLUTIONET Kft.

Székhelye: 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.

Cégjegyzékszáma: 02 09 075023

Adószáma: 14992511-2-02

Másodlagos webcíme: www.szerverzum.hu

Ügyfélszolgálat központi e-mail címe: info@domain-tarhely.net

Másodlagos e-mail elérhetősége: ugyfelszolgalat@szerverzum.hu, support@domain-tarhely.net

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 30 503 1929

Hozzáférés a honlap teljes tartalmához és a levelezőrendszerhez, elvi lehetőség valamennyi személyes adat megismerésére a szerver karbantartási munkálatok, vagy a távoli felügyeleti tevékenységük során. Elsődleges feladatuk a személyes adatok tárolása, valamint a megfelelő biztonsági szint elérésében a segítségnyújtás nekünk.

 

Könyvelés

Hozzáférés a természetes személyek részére kiállított számlákhoz, más számviteli bizonylatokhoz.

 

Elektronikus számlák hitelesítője

KBOSS.hu Kft.

Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.

Email: info@szamlazz.hu

Hozzáférés a természetes személyek részére kiállított számlákhoz.

 

5. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére

Harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére nem továbbítunk személyes adatot.

 

6. Mindent biztosítunk, amihez jogod van

Ha a fentieket alaposan átolvastad, láthattad, hogy a következő személyes adatkategóriákban találkozhatunk személyes adatokkal:

neved, e-mail címed, telefonszámod, számlázási neved, számlázási címed, foglalkozásod vagy fényképed (ha a leveleid végén megjeleníted), bankszámlaszámod, levelezési címed, hozzászólásaid különböző felületeken.

Az adatkezelés teljes időtartama alatt élhetsz a következő jogosultságokkal:

Hozzáférés a személyes adatokhoz

Jogosult vagy visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataid kezelése folyamatban van-e és ha igen, mi tájékoztatunk, miért kezeljük ezeket, milyen adatokat kezelünk, kinek adjuk át, meddig tároljuk, milyen egyéb jogokat biztosítunk neked, hol tehetsz panaszt stb.

Helyesbítéshez való jog

Ha elírtuk a nevedet, a telefonszámodat, az e-mail címedet, vagy bármely más személyes adatodat, kérésedre helyesbítjük, vagy kiegészítjük azokat. Kérésedre sem módosítjuk a leveled végén elhelyezett fotót, amit köszönünk, jó dolog archoz kötni a levélírót. Ha valakinek átadtuk a személyes adataidat, neki is szólunk, javítsa, amit javítani kell.

Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog

Kérned sem kell, magunktól töröljük indokolatlan késedelem nélkül az összes személyes adatot rólad, ha visszavontad a hozzájárulást a hozzájáruláson alapuló adatkezelésünkhöz, vagy már nincs szükségünk az adatokra abból a célból, amiért elkértük.

Személyes adatok korlátozásához való jog

Ha úgy gondolod, nem kezeljük pontosan a személyes adataidat, kérheted a korlátozást, amíg nem tisztázzuk a kérdést.

Tiltakozás a személyes adatok kezelése ellen

Tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen, ha jogos érdeken alapul az adatkezelésünk. Ez csak üzleti partnereink kapcsolattartási adatai esetén fordulhat elő, más tevékenységnél nem ez az adatkezelésünk jogalapja.

Adathordozhatóság

Kérheted, hogy az automatizált módon történő adataidat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban átadjuk neked, vagy elküldjük egy másik adatkezelőnek. Ezt csak akkor kérheted, ha adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződés.

Automatizált döntéshozatal

Nem folytatunk automatizált döntéshozatalon alapuló tevékenységet, így megbízóinkra nem terjedhet ki ilyen döntés hatálya.

 

7. Elrontottunk valamit?

Ha úgy érzed, szabálytalanul kezeljük a személyes adataidat, örömmel segítünk és nyomban megbeszéljük a problémát. Itt várjuk az üzenetedet: hello@barakarall.com 

Bíróság előtt is érvényesítheted a jogaidat. Erre polgári per keretében van lehetőséged. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A lakóhelyed szerinti törvényszékre kell benyújtanod a keresetet (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét ezen a linken találod: http://birosag.hu/torvenyszekek).

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éred el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).

 

8. Automatizált döntéshozatal

Automatizált döntéshozatali tevékenységet nem folytatunk. Profilalkotást sem.

 

9. A megfelelő biztonság

Honlapunk, tárhelyünk és szerverünk biztonságáról állandó informatikai partnerünk gondoskodik.

 

10. Egyéb rendelkezések

Tájékoztatónk 2018. május 25-én lép hatályba és amint olyan új iránymutatások, állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén átírjuk, kiegészítjük, még hosszabbá tesszük.

PONTOS JOGALAPOK ÉS FORRÁSOK

Közvetlenül a nyilvános, elektronikus levelezési címünkre küldött üzenet

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

Kapcsolatfelvétel a nyilvános telefonszámunk tárcsázásával

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

Számlázási kötelezettségünk teljesítése

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. c) pont alapján adatkezelésünk jogalapja a jogi kötelezettség, a számvitelről szóló 2000. évi C. tv. 169. § (2) bek. a bizonylatok megőrzésének határidejét részletezi, az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e) pontja a számla kötelező elemeit; továbbá a 175. § (2) bekezdés a) pont- e-számla hitelesítésének kérdéseit részletezi.

Együtt dolgozunk másokkal

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. f) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a jogos érdek.

Sütiket is kezel honlapunk

Az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679. rendelete 6. cikk (1) bek. a) pontjával összhangban adatkezelésünk jogalapja a hozzájárulás.

 

Sütikezelés

Süti kezelési protokoll (Cookie policy)

  1. Mik azok a sütik, más néven cookie-k?

A süti (angolul: cookie) egy olyan, apró, szöveges információ-csomag, amelyet a Weboldal az érintett felhasználó számítógépének, mobil eszközének merevlemezén található kisméretű fájlba továbbít. Ezek a honlapok szervere és az internetes böngésző közti kommunikációban vesznek rész, a Felhasználó számítógépén rögzülnek és előre meghatározott érvényességi ideig tárolódnak.

Egy süti tipikusan annak a számítógépes tartománynak tartalmazza a nevét, amelyről a süti érkezett, valamint tartalmazza a süti érvényességi idejét, és egy véletlenszerűen létrehozott számot (értéket).

Mivel a sütik egyfajta címkeként működnek, melyekkel a weboldal felismerheti az oldalra visszatérő látogatót, alkalmazásukkal az adott oldalon érvényes felhasználónév, jelszó is tárolható. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. A sütik alkalmazása lehetőséget biztosít a látogató egyes adatainak lekérdezésére, valamint internethasználatának nyomon követésére.

A Weboldal által használt sütik többféle célt szolgálnak. Egyes sütik az oldal működéséhez technikailag elengedhetetlenek, mások megkönnyítik a Weboldal használatát, így meghatározott ideig megjegyzik a látogató műveleteit és személyes beállításait (pl. a nyelvet, a betűméretet és a honlap megjelenítésével kapcsolatos többi egyedi beállítást). Ez a látogatónak hasznos, hisz nem kell azokat újra megadnia minden újabb látogatás alkalmával, vagy mikor az egyik oldalról egy másikra navigál. Vannak olyan sütik, amelyek a Weboldal teljesítményének növelését szolgálják, azáltal, hogy információkat gyűjtenek és jelentést készítenek a Weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból. Egyes sütik hirdetési célokat szolgálnak, azáltal, hogy a látogatókat leginkább érdeklő hirdetések megjelenítését segítsék elő (internet használati szokások, honlap látogatási történet követése), annak érdekében, hogy a Felhasználó vásárlási élménye optimális legyen. 

  1. Általunk alkalmazott cookie-k célja: 
    1. 2.1.Biztonság: a biztonság támogatása, a Szolgáltató segítése a jogsértő magatartások elkerülésében.
    2. 2.2.Preferenciák meghatározása: egyes cookiek képesek megmondani, hogy a Vevő melyik nyelvet preferálja, mik a Vevő preferált kommunikációs formái, könnyebbé teszik a felhasználhatóságot, ügyfélbarát megoldásokat biztosít a használatával.
    3. 2.3.Teljesítmény, analitika és kutatási cél: az ilyen cookiek segítenek annak megismerésében, hogy a különböző helyeken hogyan teljesít a Honlap. Olyan cookiekat is alkalmazhat a Szolgáltató, amelyek értékelik, javítják, kutatják a Honlapot, a termékeket, funkciókat, szolgáltatásokat, beleértve, amikor a Vevő belép a Honlapra más honlapokról, vagy eszközöket, mint például a Vevő számítógépe vagy mobileszköze.
    4. 2.4.Honlapra visszatérés megkönnyítése: vevőt újbóli belépéskor, bejelentkezéskor megismeri, segít az előző beállítások megismerésében. 
  2. Cookie-k típusai, csoportosítása

Ideiglenes sütik – Ide tartoznak az oldal használatához elengedhetetlenül szükséges munkamenet (session-id) sütik. Célja a weboldalon történő navigálás elősegítése, a weboldal biztonságos működése. Ezek elfogadása nélkül a honlap, illetve annak egyes részei nem jelennek meg, a böngészés akadozik, a jegyek kosárba rakása, illetve a banki fizetés nem tud megfelelően működni.

Állandó sütik, melyek webes kereső beállításától függően hosszabb ideig, vagy egészen addig az eszközön maradnak, amíg azokat a Felhasználó nem törli. Ezeken belül beszélhetünk:

Belső sütikről, amennyiben a szolgáltató webszervere telepíti a sütit és az adat saját adatbázisba továbbítódig.

Külső sütiről, amennyiben a sütit a szolgáltató webszervere telepíti, de külső szolgáltatóhoz történik az adattovábbítás. Ilyen külső sütik a harmadik féltől származó sütik is, melyeket harmadik fél helyez el a Felhasználó böngészőjében (Google Analitika, Facebook Pixel). Ezek abban az esetben kerülnek a böngészőben elhelyezésre, ha a meglátogatott weboldal használja a harmadik fél által nyújtott szolgáltatásokat.  Az állandó sütik célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása a felhasználói élmény növelése érdekében. 

Cookie-k altípusai: 

3.1 analitika, követő cookie-k; 

3.2 munkamenet (session) cookie-k, amelyek csak addig működnek, amíg a munkamenet (általában az adott látogatás a Honlapon vagy egy böngésző munkamenet tart; 

3.3 állandó cookie-k: segítenek a Vevőt létező felhasználóként felismerni, így könnyebb a Honlapra való visszatérés újabb bejelentkezés nélkül. Miután a Vevő bejelentkezik, az állandó cookie a Vevő böngészőjében marad és a Honlap azt olvasni tudja, amikor a Vevő visszatér a Honlapra. 

3.4 Technikailag szükséges sütik: Ezek nélkül a weboldal nem működik, így ezeket mindenképpen tárolnunk kell. 

Fajtái

Célja

a felhasználó által rögzített adatokat tároló sütik

(user-input)

felhasználó adatbeviteleit biztosítjuk a szolgáltatóval történő üzenetváltások során

pl. kattintás

hitelesítési munkamenet-sütik (authentication )

bejelentkezéskori azonosítás 

felhasználó központú biztonsági sütik (user centric security cookies)

a weboldalra történő ismételt sikertelen bejelentkezési kísérletek felderítése

multimédia-lejátszó munkamenet-sütik (multimedia player session cookie)

a videó vagy audió tartalom visszajátszásához szükséges technikai adatok – így a képminőség, a hálózati kapcsolat sebessége és a pufferelési paraméterek – tárolása

terheléskiegyenlítő munkamenet-sütik (load balancing session cookies)

egyetlen gép helyet sok számítógép között osztják fel a webkiszolgálóra érkező kérések feldolgozását

a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet (user interface customization cookies)

Például a kívánt nyelvre vonatkozó sütik, a lekérdezésekor a találatok kívánt megjelenítési formájára vonatkozó adatok

Közösségi tartalommegosztó sütik

a közösségi hálózat felhasználói megoszthassák az általuk kedvelt tartalmakat az ismerőseikkel

    1. „Kényelmi szolgáltatások” teljesítéséhez szükséges sütik

Felhasználói oldalról nem kifejezetten szükséges a kért szolgáltatás nyújtásához, de használatuk elfogadása erősen ajánlott a minőségi szolgáltatás nyújtásához. Elfogadásukhoz külön jóváhagyás szükséges.

Fajtái

Célja

Közösségi tartalommegosztó nyomon követési sütik

Amennyiben közösségi hálózatok tagjai bejelentkezett állapotban jóváhagyták az adott közösségi hálózat beállításánál a „követést”, például viselkedés-alapú reklámok megjelenítéséhez.

Külső hirdetés

Pl. külső műveleti sütik, amelyeket a reklámtevékenység során használnak, beleértve a gyakoriság-maximálás, a pénzügyi naplózás, a reklámpartnerség, a kattintási csalás felderítése, a kutatás, piacelemzés, a termékjavítás és hibakeresés céljából használt sütik.

Saját látogatáselemzők

látogatottságát mérő statisztikai eszközök, megbecsüljük az egyedi látogatók számát, azonosítsuk a keresőmotorokon leggyakrabban használt azon kulcsszavakat, amelyek az adott weboldalhoz vezetnek

Preferencia

NID

NID-cookie egyedi azonosítót tartalmaz a Google, amely emlékeztet a preferenciáira és egyéb információira

Biztonság

SID, HSID

felhasználók hitelesítése, jogosulatlan hozzáférés

Eljárások

IBCS

folyamat cookie-k segítenek a webhely működésében 

Hirdetés

NID, SID, IDE, ANID, DSID, FLC, AID, TAID és exchange_uid

felhasználó szempontjából releváns adatok megjelenítése

Session

„recent_watched_video_id_list”

felhasználók miként lépnek kapcsolatba egy weboldalon

Analitika

‘_ga

webhelyhasználati statisztikák jelentésére

  1. Általunk használt sütik tulajdonságai összesítve

A weboldal látogatása során a bejelentkező-oldalon található süti figyelmeztetésen található nyomógombbal adhatja meg a Felhasználó a hozzájárulását ahhoz, hogy az állandó sütik a Felhasználó számítógépén tárolódjanak. Amennyiben az érintett látogató hozzájárult a sütik használatához a Weboldalon, abban az esetben is van lehetősége arra, hogy a sütik beállításait módosítsa, ill. a sütiket az eszközéről törölje. A webes böngészők lehetővé teszik a süti beállítások módosítását vagy a sütik törlését.

A Felhasználó a böngészőprogram segítségével beállíthatja és meggátolhatja a sütikkel kapcsolatos tevékenységet. 

Google Chrome https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=hu 

Firefox https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami?redirectlocale=hu&redirectslug=S%C3%BCtik+kezel%C3%A9se 

Internet Explorer https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies 

Opera  https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

  1. A harmadik féltől származó sütiről (third party cookie) részletesen itt https://www.google.com/policies/technologies/types/,   az adatvédelemről pedig itt https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=hu olvashat.
  2. Adatkezelés jogalapja:

Az Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation – GDPR, 2016/679/EU), valamint az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) szerint a látogatók önkéntes hozzájárulása, valamint 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) 13/A. §-a által biztosított adatkezelési engedély, amely szerint a látogató hozzájárulása nélkül kezelhetők a látogatók természetes személyazonosító adatai (név, születési név, anyja születési neve, születési hely és idő) és lakcíme az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására.

A Weboldal működéséhez, a Weboldalon nyújtott szolgáltatások, funkciók igénybevételéhez technikailag szükségesek: Ektv. 13/A. §., GDPR Rendelet 6. cikk (1) bek. b) pontja alapján.

Kényelmi vagy marketing funkciót és egyéb más funkciót vagy a weboldal használatának elemzését, teljesítményének javítását szolgáló sütik esetén: az érintett önkéntes hozzájárulása (Rendelet 6. cikk (1) bek. a) pont) adja.

A Facebook plugin használatával kapcsolatban az adatkezelés jogalapja az Ektv. 13/A. §., és a Rendelet 6. cikk (1) bek. a) pontja.

Impresszum 

Üzemeltető 

Káráll Barbara EV

Székhely

9022 Győr, Liszt Ferenc utca 19.

Ügyfélszolgálat

Nyilvántartó Hatóság

NAV

Nyilvántartási szám:

57339807

Adószám

59321727-1-28 

Tárhely szolgáltatói adatok

EvolutioNET Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

7342 Mágocs Széchenyi utca 75.

http://www.evolutionet.hu

Jogi nyilatkozat

 

A honlap english.barakarall.com weblap és kapcsolódó weblapok megnyitásával, Ön elfogadja az Impresszumban, Adatvédelmi Szabályzatban és Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat. A „Felhasználó” kifejezés a weboldalhoz mindenkor hozzáférő és/vagy azt felhasználó személyt jelenti. 

 

Felelősségvállalás

A Társaság és a Weboldal készítésében közreműködő harmadik fél, nem vállalnak felelősséget a weboldalhoz vagy a weboldalról valamely hivatkozás útján megnyitott más weboldalhoz való hozzáférésből, ezek használatából, használatára való képtelenségből, tartalmának változásaiból, illetve a használatból eredő károkozásért semmilyen felelősséget nem vállal.

 

Tiltott tevékenység

A Felhasználók nem végezhetnek a Társaság saját mérlegelési körében helytelennek tartott, és/vagy a weboldalra vonatkozó bármely jogszabály szerint jogellenes, avagy tiltott tevékenységet.

 

2023 barakarall.com | all rights reserved | privacy policy

designed with ♥︎ by bara